Apps voor op kot

idee

Ga je op kot dit jaar? Heb je schrik om je medicatie niet op tijd in te nemen? Of ben je gewend dat je mama je steeds wekt?
Hieronder vind je een paar apps die jou kunnen helpen op kot.

Medicatie innemen met ‘MedAlert’

MedAlert is het ideale hulpmiddel voor iedereen die medicatie gebruikt. Het helpt je eraan herinnerein om je medicatie op tijd in te nemen.
Wanneer je een medicijn instelt, kun je aangeven wanneer je het moet innemen, welke dosis en hoe vaak. Op basis hiervan krijg je een compleet schema met alerts.
MedAlert houdt je medicijnenvoorraad ook bij. Hij geeft ook een seintje wanneer het tijd is om een nieuwe voorraad aan te leggen.

Wat heb je nodig?.

Een Android of iOS smartphone of tablet.

Waar vind je de toepassing?

Voor Android / Voor iOS

Wakker worden met ‘Alarmy’

Geen late ochtenden meer voor jou! Wanneer je je alarm instelt met Alarmy, stel je ook in hoe je het alarm moet uitschakelen. Er bestaat een fotomodus: kom uit bed en neem een foto van de geregistreerde locatie. Bij de rekensommodus moet je een rekensom oplossen vooraleer het alarm stil valt,…

Wat heb je nodig?

Een Android of iOS smartphone of tablet.

Waar vind je de toepassing?

https://alar.my/

Voldoende water drinken met ‘Waterlogged’

Drink je vaak niet genoeg water? Met Waterlogged is dit verleden tijd. Geef in deze app in hoeveel je al gedronken hebt op een dag. Indien je te weinig drinkt, krijg je regelmatig reminders! Zo behaal je het doel op het einde van de dag.

Wat heb je nodig?

Een Android of iOS smartphone of tablet.

Waar vind je de toepassing?

https://www.waterlogged.com/

Vragen over dit artikel?

Contacteer je studiebegeleider